display:none

Sokken met persoonlijkheid

Sommfotografie 2020 dec Gersesokken 10069

Gerse Sokken geven jou de mogelijkheid om je persoonlijkheid te laten zien, tijdens je werk, bij officiële gelegenheden en in het dagelijks leven. In deze blog vertellen we graag meer over de Gerse Sokken!

Motto

Tegenwoordig mogen sokken weer gezien worden! Hier is het team van Gerse Sokken het helemaal mee eens. Het motto van Gerse Sokken is Be bold, be brave, be YOU! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, en ook zichzelf kan laten zien op een manier die hij/zij prettig vindt.

Kleurrijke sokken onder een pak

De laatste jaren groeit de populariteit van kleurrijke sokken. Hoe gekker de print en de kleuren, hoe beter de sok. Streepjes dieren, bolletjes, palmbomen, rare fantasiefiguren; als het maar opvalt en veel kleur heeft! Kleurrijke sokken kunnen onder iedere outfit worden gedragen, zelfs onder een net pak of smoking. Door een grappige sok te dragen onder een pak, geef je een speels tintje aan een serieuze uitstraling.

Mannen met pak

Zorghelden

Zorghelden op alle afdelingen in het ziekenhuis dragen het uniform dat hoort bij hun functie. Onder deze pakken zijn regelmatig kleurrijke en vrolijke sokken te zien. Deze passen bij de persoonlijkheid van de zorghelden die ze dragen. Naast hun dagelijkse uniform kunnen ze hiermee hun eigen persoonlijkheid laten zien. De sokken geven de wereld er om hen heen een beetje meer kleur. Zeker in deze tijd is dat natuurlijk erg welkom!

Sommfotografie 2020 dec Gersesokken 10016

Wat kies jij?

Ga jij voor de vrolijk gestreepte sokken? Of durf je nog wel een stap verder te gaan? Kies dan voor de Gerse Sokken met twee verschillende prints in hetzelfde thema! Door het wisselende assortiment vind je altijd iets wat bij je past. Combineer er dus maar lekker op los. Dieren, planten, verschillende kleuren: het kan allemaal!

Advies nodig? stuur ons een bericht en wij denken graag met je mee!