display:none

Blue Monday

Blue Monday doorstaan? Gerse Sokken maken je dag vrolijk!

We moeten er helaas aan geloven: het is bijna Blue Monday. Blue Monday is de meest deprimerende dag van het hele jaar. Het is afgeleid van het begrip “feeling blue”, wat staat voor neerslachtig, depressief of somber zijn. Ieder jaar valt Blue Monday op een andere datum, maar over het algemeen op de derde of laatste maandag van de maand januari. Dit jaar valt de meest deprimerende dag op maandag 18 januari 2021. Toch gek eigenlijk, dat er één dag in het jaar is waar men zich over het algemeen het snelst depressief, neerslachtig of verdrietig voelt. Maar ergens is het ook wel logisch. Maandagen zijn over het algemeen de minst favoriete dagen van mensen. Tel daarbij op dat de goede voornemens vaak zijn mislukt, de dagen koud en donker zijn en dat de (zomer)vakantie nog erg ver weg lijkt. Wil jij je niet neerslachtig of down voelen tijdens Blue Monday? Trek dan de vrolijkste Gerse Sokken aan en je doorstaat de dag met een glimlach!

Blue Monday

Gerse Sokken dragen bij aan een blij gevoel

Een grauwe en koude maandag wat beter maken? Trek je leukste kleren aan en probeer vervelende situaties te vermijden. Zorg goed voor jezelf en draag de kleurrijke Gerse Sokken. Ze zijn ontzettend vrolijk en ze zitten ook nog eens als gegoten. Geen depri-maandag? Trek dan blije dames sokken of heren sokken aan! Neem bijvoorbeeld de gele papagaaien Gerse Sokken: deze dames sokken laten je hele dag stralen. Door de zonnige kleur lijkt de vakantie toch even wat dichterbij te komen. Gek op fruit? Dan kun je onze groene kiwi dames sokken of heren sokken met bananen eens proberen. Deze vrolijke sokken zorgen zeker voor een succesvolle dag. Gaan met die banaan!

Overige tips om Blue Monday de baas te zijn

Trek je de gekste en vrolijkste Gerse Sokken aan op Blue Monday, maar ben je over het algemeen erg gevoelig voor de meest deprimerende dag van het jaar? Dan kun je wellicht nog wel wat extra tips gebruiken. Hopelijk helpen onderstaande tips jou Blue Monday door te komen.

  1. Blijf werken aan je goede voornemens of pak de draad weer op. Is het mislukt na een paar weken? Geef zeker niet op! Herpak je en voel je niet vervelend omdat de goede voornemens misschien niet zo goed gaan zoals van tevoren gepland.
  2. Probeer vervelende situaties of nare klusjes te vermijden. Doe iets wat je ontzettend leuk vindt. Kijk je favoriete serie of doe een gezellig spelletje. Uiteraard terwijl je vrolijke sokken draagt!
  3. Boek op Blue Monday een weekendje weg of een vakantie. Heerlijk om naar uit te kijken!
  4. Geef (extra) liefde aan je partner, familie, huisdieren en aan jezelf. Van knuffelen word je gelukkig, dus knuffel erop los!
  5. Lach veel! Lachen geeft iedereen een fijn gevoel en het is van positieve invloed op je stemming Kijk grappige filmpjes, lees een grappig boek of speel een komisch spel met je huisgenoten.
Koeiensokken, sok van de maand

De sok van de maand

De vrolijke koeiensokken zijn in januari 2021 de Gerse Sokken van de maand. Wie wordt daar niet blij van? De gezellige gevlekte dames sokken zijn deze maand in de aanbieding en te bestellen vanaf maat 38 tot en met maat 42.

Doe mee met de winactie en win je favoriete paar sokken!

Gerse Sokken organiseert samen met Radiologie Maasstadziekenhuis een winactie. Er worden maar liefst 3 paar Gerse Sokken weggegeven! Als je wint kun je uiteraard kiezen uit een paar heren sokken of dames sokken. Wil jij kans maken? Volg dan de volgende stappen:

1. Volg Gerse Sokken en Radiologie Maasstadziekenhuis op Instagram
2. Volg Gerse Sokken op Facebook
3. Tag op Instagram drie anderen die jij nieuwe dames sokken of heren sokken gunt en vertel waarom.
4. Extra kans maken om te winnen? Deel dan de winactie in jou story op Instagram.

Heb je alle bovenstaande stappen gevolgd? Dan kan Blue Monday zomaar eens een hele vrolijke dag worden! Op Blue Monday (maandag 18 januari) worden de winnaars van de Gerse Sokken bekend gemaakt.

Winactie

Het Tekstveld

Geef een reactie