display:none

Sokken met borsten, speciaal voor Wereldkankerdag!

Ja je leest het goed: sokken met borsten erop én een roze randje. Een beetje zoals Pink Ribbon, maar dan even anders en met een knipoog. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Helaas zie ik tijdens mijn werk als operatieassistente ook regelmatig vrouwen met borstkanker. Dit grijpt me aan en dit heeft me doen besluiten om iets te doen om Pink Ribbon te steunen tijdens Wereldkankerdag. Met mijn Gerse Sokken met borsten! In dit artikel vertel ik je er meer over: Wereldkankerdag, de sokken met borsten en mijn actie hoe we samen deze dag kunnen steunen. Lees je mee?

Pink Ribbon

Sokken met borsten, speciaal voor Wereldkankerdag!

Je denkt nu misschien, Yolanda: maar die dag is toch pas in oktober? Ja en nee, de Pink Ribbon dag is inderdaad in oktober. Echter staat dan alleen borstkanker centraal en ik wil graag mijn steentje breder bijdragen, en daarom verschillende acties in het jaar opzetten om zo het hele jaar door Pink Ribbon te kunnen steunen. Daarom kies ik voor Wereldkankerdag. In de volgende alinea’s lees je meer informatie over Wereldkankerdag, de sokken met borsten en mijn actie. Doe je mee?

Wereldkankerdag

Ik zie het met eigen ogen, kanker zet je wereld op zijn kop. Of je nu zelf de patiënt bent of iemand van wie je houdt. Elk jaar op 4 februari wordt er wereldwijd stilgestaan bij dit verdriet en de immense impact van deze ziekte. Wereldkankerdag is ontstaan om iedereen meer bewust te laten zijn van (de gevolgen van) kanker maar ook om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen. En of dat nog niet genoeg is, is het ook de bedoeling om te laten zien dat een goede kwaliteit van leven voor patiënten én hun naasten erg belangrijk is.

Het gevecht tegen kanker heeft niet alleen impact op het lichaam maar is daarnaast ook nog emotioneel en sociaal ingrijpend. In Nederland alleen al zetten veel organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig te signaleren, te behandelen én alle zorg en ondersteuning te bieden die patiënten en hun naasten nodig hebben. Elk jaar rond Wereldkankerdag brengen zij hun zorg en ondersteuning extra onder de aandacht.

Hieraan wil ik, met Gerse Sokken, mijn steentje bijdragen: de sokken met borsten zijn mijn manier om hieraan bij te dragen. Wil je meer lezen over Wereldkankerdag? Check dan hun website voor meer informatie.

borsten

De sokken met borsten

De afbeelding spreekt voor zich. Het is vanuit de basis een witte sok, afgewerkt met een roze randje, roze hiel en met een roze teenstuk. Op subtiele wijze zijn op het witte vlak de borsten afgebeeld. Niet aanstootgevend, maar stijlvol met een knipoog.

De sokken zijn gemaakt van 70% katoen, 28% polyamide en 2% elastaan. Door deze unieke combinatie heeft de sok een goede pasvorm, zijn ze heerlijk warm, rekken ze mee en voelen ze zacht aan. De sokken zijn verkrijgbaar in één maat, 35-40.

De actie

Nu de actie: help mij mee tijdens mijn actie voor Wereldkankerdag op 4 februari. Hoe? Simpel, dit doe je door een paar sokken met borsten te kopen. Hiermee steunen we samen Wereldkankerdag en doneren we geld aan Pink Ribbon.

De sokken kosten € 9,95 en hiervan doneer ik € 5,00 aan Pink Ribbon. Per verkochte paar gaat dus 50% naar het goede doel! De actie is eenmalig en loopt van 21 februari 2021 tot en met 4 februari 2021. Helaas geldt wel: OP = OP.

Vanaf 1 februari kun je de sokken met borsten bestellen via deze link. Steun jij samen met mij Wereldkankerdag met deze prachtige sokken? Deel dan jouw aankoop op je sociale media en ik zal je post delen! Geef me wel een tag en deel je hem openbaar? Anders zie ik je post niet en kan ik hem ook niet delen. Laten we van deze actie een succes maken.

Liefs Yolanda.

Volg je me al op Facebook of Instagram?

Gerse Sokken

Dit artikel is geschreven met behulp van Francis. Zij blogt onder de naam mamazetkoers, een lifestyle blog voor de moeder die zichzelf durft te zijn.

Geef een reactie