display:none

Ontdek de Opvallend Kleurrijke Sokken Trend – Val jij al Op?!

cherry blossom

De opvallend kleurrijke sokken trend

Wat draag jij voor Sokken? Loop je al jaren met dezelfde witte of zwarte sokken. Dat is natuurlijk een veilige, maar wel een beetje saaie keuze. Het mag best wat vrolijker!

Gelukkig is er al een tijdje een trend op komst die een stuk vrolijker beeld laat zien in de sokkenwereld. De gekleurde en gekke sokken zijn helemaal hip. In deze blog ga ik jullie vertellen waarom juist deze trend zo leuk is.

Welke sokken draag ik?

Zelf draag ik zolang ik mij kan herinneren al gekke sokken. Sokken met poezen erop of ijsjes, tegenwoordig is het hoe gekker hoe beter. Ik loop tegenwoordig rond met unicorns en medische sokken en dat vind ik zelf erg grappig. Daarnaast heb ik via mijn sokken ook vaak een gespreksonderwerp met de mensen om mij heen en bijvoorbeeld met de patiënten die ik verzorg. Het zorgt bij veel mensen voor een lach op het gezicht, dezelfde lach die ik heb in de ochtend als ik mijn sokken aantrek!

De onderscheidende zorgsokken

De Gerse Sokken trend is al een langere tijd zichtbaar in de ziekenhuizen en bij andere takken van de zorg. Zelf werk ik als operatieassistent en het gene wat de medewerkers op de operatiekamers onderscheidt zijn de sokken die ze dragen. De rest van de kleding is allemaal hetzelfde, dus het is leuk om jezelf toch een beetje te kunnen laten zien. Hou jij heel erg van muffins? Dan trek je muffinsokken aan. Vind je kiwi’s super lekker? Trek ze aan! Ben je meer het magische type, dan zijn de unicorns misschien wel jouw kenmerk.

compressiekousen

Ondersteunende Compressiekousen

De compressiekousen die de verpleegkundige dragen waren altijd wit, zwart of huidskleur. Maar ook deze kousen hoeven niet meer saai te zijn. Ze zijn verkrijgbaar met kleurrijke medische prints. Superleuk voor bij het witte pak! De compressiekousen zijn ook ideaal voor tijdens het sporten of reizen. Ze voorkomen vermoeide en rusteloze benen. Waar mensen de compressiekousen eerst een beetje ongemakkelijk vonden, worden ze nu graag geshowd. De vrolijke printjes helpen mee aan een moderne look.

Geen verdwaalde sokken meer!

Behalve dat je gelijk vrolijk wordt van zo’n paar knalkleur sokken, is het ook een stuk makkelijker in de was, je hoeft niet meer te zoeken welke zwarte of witte sokken bij elkaar horen. Het is natuurlijk gelijk duidelijk.

Vrolijke sokken collecties

Regelmatig wisselen de collecties elkaar af. Van herfst en winter sokken tot lente en zomer sokken. Ze zijn altijd vrolijk en kleurrijk en super te combineren met heel veel verschillende outfits. De mismatched sokken hebben ook hun intrede in de webshop van Gerse Sokken gemaakt in combinatie met een paar zeer toffe samenwerkingen waaronder Many Mornings en Healthy Socks! Dus als je een beetje gewend ben aan de vrolijke printjes kun je nog een stap verder gaan en je sokken mixen en matchen. Doe vooral inspiratie op in de webshop en bij de klantenfoto’s.

De Gerse Surprisebox

Kun je eigenlijk niet zo goed kiezen uit al die verschillende kleuren, thema’s en printjes? Laat ons je dan helpen! Bestel de Gerse Surprisebox en geef ons jouw maat door en of het voor een man of vrouw is en wij maken een supertof pakketje voor je klaar met Gerse Sokken. Dit is natuurlijk ook super gaaf om cadeau te geven aan vrienden of familie voor een verjaardag of tijdens een van de feestdagen. Weet je wat iemand leuk vindt of heeft iemand een favoriet paar sokken of een leuke hobby die overeenkomt met een van de thema’s? Laat het vooral weten bij jouw bestelling en we houden er rekening mee!

Dus wanneer trek jij een goed gevoel aan met een glimlach op je gezicht?! Shop jouw nieuwe hip gekleurde sokken in de webshop. Binnen 3 dagen bij jou door de brievenbus!

yo
Kattenkoppen zwart wit

Geef een reactie