display:none

Inspirerende sokken cadeaus – welk sok geef jij?! 5 tips

Deze blog heb ik geschreven om jullie wat extra inspiratie te geven voor gerse sokken cadeaus en om te laten zien dat er een sok is voor bijna elke gelegenheid! Dus ben jij op zoek naar een tof cadeau, wil je dat dit vrolijk, kleurrijk en blijvend is? Lees dan snel meer over het geven van sokken cadeaus…

unicorn

Cadeaus geven

Het geven van geschenken is al zo oud als de weg naar Rome en we doen dit allemaal een aantal keer per jaar. Er zijn natuurlijk heel veel redenen om iemand cadeautjes te geven.
Het is in Nederland bijvoorbeeld gebruikelijk om een cadeau te geven bij een geboorte, communie, huwelijk, huwelijksjubileum, housewarming of verjaardag. Het cadeau dient dan als extra felicitatie.
Is iemand ziek of ligt hij of zij in het ziekenhuis, dan ontvangt de zieke vaak bloemen, fruit of een stapel tijdschriften cadeau.
Daarnaast kunnen feestdagen aanleiding zijn om iemand te verrassen met een cadeau.
Denk bijvoorbeeld aan Kerst, Oud & Nieuw en Pasen, maar ook aan Vaderdag, Moederdag en het Suikerfeest.

Een goed gevoel

Het geven van een cadeau geeft een goed gevoel. Dit komt doordat het een belangrijk onderdeel is van de menselijke interactie en het zorgt voor het vrijkomen van Serotonine, het Gelukshormoon.

vrolijke sokken

Sokken cadeau

Sokken zijn altijd een goed idee! Iedereen in Nederland heeft natuurlijk sokken in zijn kledingkast.
Sommige mensen kiezen voor de standaard zwarte of witte sok. Andere houden juist heel erg van de kleurrijke en vrolijke sokken. De mensen die echt willen opvallen met hun sokken kiezen voor de mismatched sokken. Het geven van een sokken cadeau is daarom een leuke en veilige cadeau optie.
Doordat alle Gerse Sokken modellen vrolijk en bontgekleurd zijn zorgen ze bij iedereen voor een glimlach op het gezicht.

De juiste sok kiezen

Hou bij het kiezen van de sokken rekening met aan wie je de sokken gaat geven.

  • Is het een man of vrouw?
  • Wat is de leeftijd?
  • Wat zijn de interesses van de ontvanger?
  • Hebben ze al een voorkeur uitgesproken?
  • Wat ben je van elkaar? Is het je man of vrouw of is het bijvoorbeeld een collega?

Hou de antwoorden op deze vragen in gedachten als je gaat rondkijken in de webshop.
De sokken die je cadeau geeft kunnen variëren tussen een zwart model met een leuke panda tot knalgeel met papagaaien.
Een van de meest verkochte sokken zijn de roze Unicornsokken. Heel veel vrouwen houden van roze en natuurlijk ook van unicorns. Deze combinatie maakt de unicornsok een bestseller. Het mooie van dit model is ook dat je ze voor elke gelegenheid kunt geven.

plantlover

Welke sok is de juiste? 5 tips

In de webshop hebben we veel verschillende opties die je kunt kiezen.
Hieronder vijf soorten sokken als kadotip!

  1. Sushisokken: deze sokken zijn altijd goed om te geven. Iedereen kent sushi en de meeste mensen eten het graag. Daarom is het ook één van de gerse bestsellers!
  2. Medische sokken: voor mensen die in de zorg werken zijn deze sokken perfect. Ze krijgen een cadeau wat bij hun past en waar ze mee kunnen opvallen op hun werk. Superleuk, twee vliegen in één klap!
  3. Pacmansokken: de Pacman sokken zijn ideaal om cadeau te geven aan een man die bijvoorbeeld van gamen houdt. Pacman is het bekende happertje waar we vroeger allemaal wel eens mee hebben gespeeld op de Nintendo. De sokken zijn beschikbaar in maat 43 – 46, dus ideaal voor de wat grotere voeten.
  4. Bloemen: momenteel hebben we drie soorten bloemensokken in de webshop, deze worden in de toekomst nog uitgebreid met andere vrolijke bloemen modellen. Deze sokken zijn een perfect cadeau voor Moederdag of de verjaardag van iemand die van kleur houdt. De gerse bloemensokken zijn natuurlijk langer houdbaar dan de bos bloemen die je normaal gesproken geeft!
  5. Chemiesokken: ken jij iemand die weg is van wetenschap, natuurkunde of studeert aan de Universiteit? Dan zijn deze sokken heel leuk als sokken cadeau, ze sluiten aan bij de interesses en ze zijn natuurlijk harstikke hip om te showen op de Universiteit.

Zoek je een cadeau wat helemaal bijzonder is? Kijk dan ook eens naar de mismatched modellen in de webshop. Twee voeten, één thema!

Ingepakt als cadeau

Cadeautjes die leuk zijn ingepakt zorgen voor nog meer plezier! De Gerse Sokken cadeaus gaan daarom altijd vrolijk verpakt de deur uit.
Of je nou één paar voor jezelf of drie paar voor een ander besteld, we maken er graag een feestje van. Want zeg nou zelf, jezelf een cadeautje geven is toch ook gewoon heel leuk?!

Geef jij dit cadeautje aan iemand anders voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag? Laat dat even weten in de opmerking bij je bestelling. We kiezen dan een leuke passende verpakking uit met vrolijke bijpassende stickers. Je kunt er zelfs een kaartje bij doen met een handgeschreven berichtje!

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren om bij de volgende gelegenheid een paar Gerse Sokken cadeau te geven.

cadeau
Dr. Sock

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op en ik help je graag verder!

Geef een reactie