display:none

Home Ride – 500 KM in 24 uur voor het Ronald McDonald Kinderfonds

Home Ride

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Elke deelnemer met een eigen motivatie, maar allemaal met hetzelfde doel: 500 kilometer fietsen in 24 uur, zodat zieke en zorg intensieve kinderen hun familie altijd dichtbij hebben. Dát is Home Ride.

Het team is, in estafettevorm, dag én nacht onderweg. Een tocht voor echte doorzetters, die geld inzamelen voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

homeride

Inzamelingsactie

De kanjers van Johnson & Johnson doen dit jaar ook mee. Zij gaan met hun eigen teams de uitdaging aan. Deze teams zijn natuurlijk te sponsoren! We doen dit onder andere door een ludieke Gerse Sokken inzamelingsactie. Je koopt één paar sokken voor €11,50 waarvan €4,50 euro wordt gedoneerd.

Zo heb je zelf een leuk cadeau en steun je onze doorzetters!
We hopen natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen, zodat we kunnen gaan fietsen met een supermooi startbedrag. Hierdoor kunnen we veel ouders en kinderen kunnen steunen tijdens een moeilijke periode.

Kosten verblijf  

Door de estafette fietstocht te steunen, zorg je ervoor dat de 7.625 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Het verblijf in een van de huizen kost 60 euro per nacht. Door alle donaties hoeven de ouders dit zelf niet te betalen. Superfijn, want het laatste waar je op zit te wachten als je kindje ziek is zijn extra financiële lasten.

We willen met de estafette fietstocht zoveel mogelijk geld inzamelen. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.

Ronald mcdonald

Vakantiehuizen

Naast de 12 Ronald McDonald Huizen dicht bij het ziekenhuis, zijn er de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kunnen gezinnen met een zorgintensief kind genieten van een fijne vakantie waarvan hun ogen weer gaan twinkelen. Daarnaast zijn er 13 Ronald McDonald Huiskamers waar gezinnen even aan de sfeer van het ziekenhuis kunnen ontsnappen.

Herstel

Uit onderzoek is gebleken dat voor een ziek kind de aandacht, warmte en nabijheid van ouders cruciaal zijn voor het herstel. Daarom wil het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kindjes herenigen met hun papa, mama, broertjes en zusjes.

Als donateur voor de Home Ride fietstocht maak jij dit mogelijk. Dank je wel!

Volg het team via: Johnson& Johnson legends

Klik hier om naar de sokken inzamelingsactie te gaan.

Bedankt

Gebruikte bron: http://www.homeride.nl

Geef een reactie