display:none

Retourvoorwaarden

Retourneren van Gerse Sokken

U heeft het recht om de items die u via gersesokken.nl heeft gekocht te retourneren (mits binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling). Items die op onze website zijn gekocht kunnen niet geruild worden bij een fysieke winkel.
Maak gerse sokken kenbaar dat u een product retourneert. Dit kan via de mail gersesokken@gmail.com of via het contactformulier op de website.

De retour kan worden verstuurd naar het volgende adres:
Gerse Sokken
Rubensdreef 5
3262TL Oud-Beijerland

De items en de verpakking dienen intact te zijn. Wanneer u een item wilt retourneren bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Zodra we uw items hebben ontvangen zullen we de retournering verwerken. Let op: wij zullen de verzendkosten van de eerste verzending niet vergoeden. Een terugbetaling zal worden doorgevoerd via dezelfde betaalmethode welke is geselecteerd tijdens het plaatsen van de bestelling binnen vijf werkdagen.

Als u een artikel wil omruilen voor een andere kleur of maat, stuur dan het ongewenste artikel terug en plaats een nieuwe bestelling.

Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor items die tijdens de retourverzending verloren zijn gegaan.
Indien de klant na 14 dagen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht en het product is niet aan de ondernemer teruggezonden, is de koop een feit.

retour